Here's another incredible review from Holland's greatest Heavy Metal Webzine "Lords of Metal". It is a great honor to find out we made the best Dutch Heavy Metal Album of 2012 !!
http://www.lordsofmetal.nl/nl/reviews/view/id/23273
 
We received another review, this time from the distinguished "3 voor 12" site and did they have a story to tell!! This review is also in Dutch... Enjoy!!
http://3voor12.vpro.nl/#!/lokaal/den-haag/nieuws/2012/oktober/Albumrecensie-Roadkill-Land-Of-The-Dead.html
 
Wings of Death also did a great review on Land Of The Dead !! Check out what they had to say about our latest album...
http://www.wingsofdeath.net/Roadkill-Land-Of-The-Dead
 
The Dutch Heavy Metalsite "Zware Metalen" listened to "Land of the Dead" and it seems they enjoyed it !!
http://www.zwaremetalen.com/recensie/24420/Roadkill-Land-of-The-Dead.html
 
According to this review from MUSICFROM.NL, Bardo is our new leadsinger.... We never knew he had it in him!!... Read the review and check it out if they liked "Land of the Dead"!!
http://www.musicfrom.nl/magazine/recensies/40571/roadkill-land-of-the-dead.html
 
De Nederlandse Popunie sluit gelukkig aan bij de eerdere recencenten en bestempeld Roadkill als één der vaandeldragers van de Nederlandse Heavy Metal en die titel dragen we met trots!! Lees hier de volledige review van De Popunie...
http://www.popunie.nl/?id=11962
 
 
Hieronder staat een review uit het gedrukte fanblad van de Heavy Metal Maniacs...
 
De mannen hebben zichzelf helemaal uitgeleefd en het resultaat is een dijk van een CD. Roadkill heeft op deze CD alle ruimte opengelaten voor Marc Macblade en de nummers op zijn stem aangepast. Het Manowariaanse en het powermetal gehalte is wat teruggedrongen, hiervoor in de plaats zijn de snijdende solo's en het wat donkere geluid. Als ik Roadkill even moet gaan vergelijken komt Black Sabbath in mij op. 
 
Absolute uitschieter op deze CD is het nummer Heaven and Hell, nr 2 op de CD.................ja ik weet het Black Sabbath bracht ooit een LP uit luisterend naar deze naam.
Opvallend zijn de twin gitaar partijen van Ricky en Tim die soms Iron Maiden achtige trekjes hebben. Je kan goed merken dat beide heren elkaar gevonden hebben en Ricky mag zich verheugen met Tim als collega gitarist.
De ritme sectie van Roadkill bestaande uit Gabor drums en Bardo bass is er één waar geen spelt tussen te krijgen is, beide zorgen ervoor dat de fundatie van de Roadkill sound onverwoestbaar is en blijft.
Nog zo'n uitschieter is nr 7 "The World is on Fire" waar Roadkill zowaar een soort van protest song heeft geschreven en ons waarschuwt voor de manier waarop wij met onze aarde en elkaar omgaan en de gevolgen hiervan.
Nr 8 "Follow" is mijn absolute favoriet op deze Roadkill CD, het nummer heeft soms Megadeth achtige trekjes. .
Roadkill klinkt op Land of the Dead rauwer als ooit tevoren zonder de Roadkill sound te verloochenen. Het melodieuze is gebleven, maar het powermetal achtige gelukkig verdwenen, De CD scheurt in de hoogste versnelling uit je speakers, laat een lekker rauwe Roadkill horen die een on Nederlands goede CD uitbrengen.
 
Land of the Dead is met uitstek de beste Roadkill CD tot nu toe..
Roadkill, gefeliciteerd met deze waanzinnige CD !!!
 
Stay Clean
Martin  Motorhead, Heavy Metal Maniac Magazine